Terug naar overzicht

MOOME

Make ervery room a living
Algemene info

MOOME is een Belgisch designlabel dat synoniem staat voor hedendaags, compact en betaalbaar design. Naast hoogwaardige designmeubelen bieden wij ook een scala aan interieuraccessoires.

 

 

                                             Stap binnen in de wereld van MOOME, waar we ons richten tot een eigenwijs publiek en hoge kwaliteit bieden in combinatie met een eigenzinnige maar tijdloze vormgeving. Voor onze collectie meubels en accessoires werken we bij MOOME samen met getalenteerde designers uit binnen- en buitenland, zowel voor de gevestigde namen als voor opkomend jong talent.

 

                                     

 

 

 

                                                Onze collectie is allesbehalve mainstream. Wij bieden duurzaam en flexibel meubilair, evenals multifunctionele woonaccessoires die moeiteloos meebewegen met jouw unieke levensstijl. Bij MOOME begrijpen we de behoefte aan praktische elegantie in hedendaagse interieurs. 

 

                                       

 

                                                                Ontdek bij MOOME een wereld waarin design en individualiteit hand in hand gaan. Elk stuk in onze collectie vertelt een verhaal, net zoals jouw huis dat doet. Samen creĆ«ren we een thuis dat echt van jou is.